Sådan gør vi

1 Start din renovering

Giv os et par linier om dit projekt og vælg hvornår du vil have en af vores arkitekter på besøg. Få tegnet dine drømme. Arkitekten kommer ud til dig, og i samarbejde finder i frem til den helt rigtige arkitekttegnede løsning til netop dine drømme.

2Modtag et fast tilbud

Sammen med en virkelighedstro 3D visualisering, så kan du se, hvordan din renovering ender med at se ud, sender vi et tilbud. Prisen omfatter alt arbejde og alle materialer, du ved dermed nu med sikkerhed, hvordan din renovering ender med at se ud, og hvad den koster dig.

3Håndværkerne går igang

På din brugerprofil får du præsenteret en tidslinie for renoveringen og kan løbende følge fremskridtene, så du altid har overblik over processen. Vi bruger kun de dygtigste faguddannede håndværkere og har omfattende kvalitetskontrol, så du er sikker på, at du får det resultat, du drømmer om.

4Vi ordner alt papirarbejde

Vores administrations-afdeling sørger for, at du ikke skal bekymre dig om papirarbejdet. Alle nødvendige myndighedsansøgninger, tegninger, kontrakter osv. bliver løbende uploadet til din brugerprofil, så du kan følge med, men du behøver ikke at bekymre dig eller bruge tid på det.

5Renoveringen er færdig

Vi gennemgår arbejdet sammen med dig, så vi er sikre på, at det er lige som du havde håbet på. Først når du er fuldt tilfreds, er sagen slut for os.
Log ud?

Du er logget ud af Bliving!


Sender data og venter på svar...

Eller indtast dine oplysninger:

Der opstod en fejl.
Enten dit brugernavn eller adgangskode er forkert!.
Prøv venligst igen!


Adgangskoden skal være mindst 8 tegn

{{user.name}} {{user.lastname}}


Email: {{user.email}}
Telefon: {{user.phone}}

Projekter

Projekt


 Tidslinie
 Noter
 Galleri
Du har ingen projekter
Start din renovering
Vi har sendt dig en email med et aktiverings link. Tryk på linket for at nulstille din adgangskode. Aktiverings linket udløber efter 24 timer!
OK
Din email adresse findes ikke i vores system. Prøv venligst igen. Hvis du er tilmeldt via Facebook, kan du benytte vores "log ind med facebook" knap, eller blot logge tilbage ind på facebook.
Indtast din email addresse, så vi sender dig et aktiverings link.

<< Tilbage

Indtast en gyldig email addresse!


Sender din email adresse...