FAQ

Her finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.
Hvad er Bliving?

Hvad er Bliving?

Bliving er løsningen for dig, som skal renovere i din bolig. Vi tilbyder en arkitekttegnet løsning, fast pris på opgaven og håndtering af alle processer fra start til slut. Du kommer ikke til at skulle bøvle med spørgsmål fra håndværkerne, ansøgninger til myndighederne og ugennemskuelige tilbud, som alligevel ikke holder i sidste ende. Når du har sagt, hvordan du vil have, det skal se ud, behøver du ikke at have mere med renoveringen at gøre. Vi skal nok få dine drømme til at gå i opfyldelse. Du kan via din brugerprofil løbende følge med i processen, så du altid har overblikket, ligesom vores support-afdeling sidder klar, hvis du har nogen spørgsmål.

Hvorfor bruge Bliving?

Hvorfor bruge Bliving?

Vi forstår dig. I al ubeskedenhed mener vi, at vi rykker renoveringsarbejde ind i den moderne verden - og det er på høje tid. I en travl hverdag skal tingene gøres så lette og gennemskuelige som muligt. Ligesom resteaurenterne forsøger at gøre det så let som muligt for dig med få klik at få bragt det mad, du har lyst til, vil vi gerne så let som overhovedet muligt give dig den renovering, du har lyst til.

Hvornår betaler jeg?

Hvornår betaler jeg?

For at give den størst mulige tryghed, betaler du ingenting på forhånd. Vi opkræver betalingen i tre rater. Ved to aftalte milepæle undervejs i renoveringen og en sidste rate, når arbejdet er afsluttet og godkendt.

Hvordan kan arkitekt-tegningerne være gratis?

Hvordan kan arkitekt-tegningerne være gratis?

Vi tror på, at du får lyst til at betro os din renovering, når du har fået talt projektet godt igennem med vores arkitekt og set de flotte tegninger. Skulle du alligevel vælge at takke nej til vores tilbud, har arkitekt-arbejdet ingenting kostet dig.

Hvilke håndværkere er ansat?

Hvilke håndværkere er ansat?

Vi benytter os udelukkende af de dygtigste faguddannede håndværkere. Derudover foretager vi løbende og systematisk kvalitetskontrol. Både du og vi har samme interesse: At resultatet ender, fuldstændig som du drømmer om.

Hvorfor hedder I Bliving?

Hvorfor hedder I Bliving?

Bliving er en sammentrækning af Better Living. Det er det, vi gerne vil give dig: Muligheden for at renovere hjemmet, så det matcher dit liv og behov - uden besvær.

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål, hvad gør jeg?

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål, hvad gør jeg?

Vores dygtige supportere sidder klar til at hjælpe dig. Du kan chatte med dem her på siden, sende en mail til kundeservice@bliving.com eller ringe på 70 50 50 80.

Log ud?

Du er logget ud af Bliving!


Sender data og venter på svar...

Eller indtast dine oplysninger:

Der opstod en fejl.
Enten dit brugernavn eller adgangskode er forkert!.
Prøv venligst igen!


Adgangskoden skal være mindst 8 tegn

{{user.name}} {{user.lastname}}


Email: {{user.email}}
Telefon: {{user.phone}}

Projekter

Projekt


 Tidslinie
 Noter
 Galleri
Du har ingen projekter
Start din renovering
Vi har sendt dig en email med et aktiverings link. Tryk på linket for at nulstille din adgangskode. Aktiverings linket udløber efter 24 timer!
OK
Din email adresse findes ikke i vores system. Prøv venligst igen. Hvis du er tilmeldt via Facebook, kan du benytte vores "log ind med facebook" knap, eller blot logge tilbage ind på facebook.
Indtast din email addresse, så vi sender dig et aktiverings link.

<< Tilbage

Indtast en gyldig email addresse!


Sender din email adresse...